Ons team

Dit is het team van dierenkliniek Oostgaarde.

Sietske

Dierenarts

Mijn naam is Sietske, ik werk sinds begin 2017 bij Dierenkliniek Oostgaarde. Hiervoor heb ik in diverse andere praktijken gewerkt, waardoor ik goed wist dat een kleine praktijk met veel persoonlijke aandacht voor de patiënt en het baasje mij het beste ligt. Ik vind het heel fijn om mensen te helpen met een goede diagnose en samen de beste behandeling te bepalen voor hun dier. Omdat het voor mij belangrijk is dat we het beste doen voor dier én baas. Naast het werk rij ik graag op mijn paard.

Ik woon zelf met mijn gezin en hond en kat in Delft, maar rij met liefde naar Capelle voor mijn patiënten.

Jan Koster

Dierenarts

Hallo ik ben Jan. Na mijn studie aan de Rijksuniversiteit van Utrecht heb ik in verschillende dierenartsenpraktijken gewerkt. Daar heb ik veel gezien en nog veel meer geleerd. Met al die ervaring werd het tijd voor een eigen dierenartsenpraktijk, iets wat ik al vanaf mijn studietijd wilde.

Sinds 1 juli 2014 heb ik Dierenkliniek Zuidplas overgenomen en mag ik sturing geven aan een enthousiast team dierenartsen en paraveterinaire medewerkers. En natuurlijk werk ik als dierenarts in de kliniek, want het gaat tenslotte allemaal om de dieren.

Als je me vraagt welk dier mijn voorkeur heeft, dan moet ik zeggen dat mijn hart uitgaat naar gezelschapsdieren, paarden en kleine herkauwers, zoals schapen en geiten. Maar eigenlijk vind ik alle dieren leuk! Mijn mooiste ‘diertjes’ heb ik thuis: dit is mijn kleine ‘beertje’ Maaike en inmiddels heeft ze ook een broertje Thomas. Ze zorgen dat ik de handen meer dan vol heb!

Mylène van Winkel

Paraveterinair medewerkster

Mijn naam is Mylène, ik ben 23 jaar oud en heb de opleiding Diermanagement afgerond en ben daarna gelijk door gegaan voor de opleiding als paraveterinair. Die heb ik in 2020 afgerond aan het Wellant College in Houten. En ben sinds september 2022 werkzaam bij Dierenkliniek Oostgaarde.

Jullie zullen mij vooral zien op de locatie Oostgaarde, hier ben ik 5 dagen in de week aanwezig om elk dier de juiste zorg te bieden en u als klant te woord te staan.
Op deze locatie regel ik de bestellingen, balie werkzaamheden, de opname dieren, help ik in de spreekkamer en zorg ik ervoor dat de OK soepel verloopt. Een manusje van alles kan je dus wel zeggen.
Thuis (in het mooie Rotterdam) woon ik samen met mijn vriend en onze twee jonge katers. 

Tot ziens op de praktijk!

Anne-Lynn

Paraveterinair medewerker

Hallo allemaal, mijn naam is Anne-Lynn. In 2022 ben ik afgestudeerd als Paraveterinair aan het Yuverta College te Houten. Ik ben als stagiair begonnen bij Dierenkliniek Oostgaarde en nu werk ik hier naast mijn HBO studie.

In mijn vrije tijd ben ik veel bij onze 5 paarden die op de boerderij staan van mijn opa. De kleine witte pony is Olly. Hij is mijn eerste pony die we ondertussen al 10 jaar hebben! Ons veulen Nash dat we vorig jaar hebben gekregen staat niet op de foto, maar lijkt erg veel op zijn moeder Balance, het donker bruine paard op de foto. De ander 2 paarden op de foto zijn Alie en Jamboree.

Ik vind het erg leuk om samen met de dierenarts de eigenaren en hun dieren te helpen. Hopelijk tot ziens bij Dierenkliniek Oostgaarde!