ONS TEAM

Dierenkliniek Oostgaarde is een praktijk voor gezelschapsdieren. Ons team bestaat uit vier dierenartsen, die worden ondersteund door vier paraveterinairen (dierenartsassistentes).

Wij doen ons uiterste best uw dier gezond te houden. Dat doen we door regelmatige controles en preventieve zorg, zoals entingen en ontwormingen. En mocht uw (huis)dier ondanks uw en onze goede zorgen toch ziek worden, ook dan staan we met ons hele team klaar.

We stellen iedereen graag aan u voor.

Jan Koster

Dierenarts

Hallo ik ben Jan. Na mijn studie aan de Rijksuniversiteit van Utrecht heb ik in verschillende dierenartsenpraktijken gewerkt. Daar heb ik veel gezien en nog veel meer geleerd. Met al die ervaring werd het tijd voor een eigen dierenartsenpraktijk, iets wat ik al vanaf mijn studietijd wilde.

Sinds 1 juli 2014 heb ik Dierenkliniek Zuidplas overgenomen en mag ik sturing geven aan een enthousiast team dierenartsen en paraveterinaire medewerkers. En natuurlijk werk ik als dierenarts in de kliniek, want het gaat tenslotte allemaal om de dieren.

Als je me vraagt welk dier mijn voorkeur heeft, dan moet ik zeggen dat mijn hart uitgaat naar gezelschapsdieren, paarden en kleine herkauwers, zoals schapen en geiten. Maar eigenlijk vind ik alle dieren leuk! Mijn mooiste ‘diertjes’ heb ik thuis: dit is mijn kleine ‘beertje’ Maaike en inmiddels heeft ze ook een broertje Thomas. Ze zorgen dat ik de handen meer dan vol heb!

Charlotte Gloudi

Dierenarts
Goedendag!
 
Ik ben Charlotte en kom oorspronkelijk uit Limburg. Ik ben in maart 2021 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren in Utrecht  en heb sindsdien met veel plezier in de praktijk gewerkt. Sinds december 2022 heb ik het leuke team van Dierenkliniek Zuidplas mogen aanvullen.
Van jongs af aan wist ik al dat ik dierenarts wilde worden en ik ben ontzettend blij dat ik van mijn passie ook mijn beroep heb mogen maken. Interne geneeskunde, oogheelkunde en orthopedie vind ik de leukste richtingen van ons vakgebied. 
In mijn vrije tijd hou ik van reizen, wandelen, en natuurlijke leuke uitjes met mijn partner en vrienden. 
 
Tot ziens in de kliniek!

Steffi Luteijn

Dierenarts

Hallo allemaal, mijn naam is Steffi. Ik ben een jonge en gedreven dierenarts die sinds mei 2023 het gezellige Dierenkliniek Zuidplas team mag versterken. 

Sinds jongs af aan wilde ik graag dieren genezen. Tijdens de studie is het duidelijk voor mij geworden hoeveel aspecten dieren houden heeft, wat mij nog meer motiveerde om zo goed mogelijk de dieren en hun baasjes te willen helpen. 

In mijn vrije tijd knuffel ik met mijn zwarte kat, rijd ik motor, reis ik en sport ik graag. 

Ik kijk ernaar uit om jullie te mogen verwelkomen in onze dierenkliniek.

Chantal Breedveld

Dierenarts

Hallo allemaal, mijn naam is Chantal Breedveld. Ik ben in 2021 afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Utrecht. Zoals zovelen heb ik van jongs af aan geroepen dat dierenarts zijn mijn droombaan is. Nu mag ik deze droom dan eindelijk waar gaan maken!

Dierenkliniek Zuidplas is de eerste kliniek waar ik werkzaam ben en ik kom met veel plezier naar de kliniek. Vanaf oktober 2023 sta ik standaard op vrijdag bij Oostgaarde.

In mijn vrije tijd hou ik van creatief bezig zijn, lezen, schrijven en reizen.

Het leuke aan de diergeneeskunde vind ik de diversiteit en de uitdaging. Ik kijk er naar uit om mijzelf verder te ontwikkelen en, misschien nog wel het meest, om jullie en jullie huisdieren te ontmoeten!

Mylène

Paraveterinair medewerkster

Mijn naam is Mylène, ik ben 23 jaar oud en heb de opleiding Diermanagement afgerond en ben daarna gelijk door gegaan voor de opleiding als paraveterinair. Die heb ik in 2020 afgerond aan het Wellant College in Houten. En ben sinds september 2022 werkzaam bij Dierenkliniek Oostgaarde.

Jullie zullen mij vooral zien op de locatie Oostgaarde, hier ben ik 5 dagen in de week aanwezig om elk dier de juiste zorg te bieden en u als klant te woord te staan.
Op deze locatie regel ik de bestellingen, balie werkzaamheden, de opname dieren, help ik in de spreekkamer en zorg ik ervoor dat de OK soepel verloopt. Een manusje van alles kan je dus wel zeggen.
Thuis (in het mooie Rotterdam) woon ik samen met mijn vriend en onze twee jonge katers. 

Tot ziens op de praktijk!

Nienke

Paraveterinair medewerker
Hi!
 
Ik ben Nienke Meuldijk en ben 22 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend en lieve kat Spikkel in Rotterdam. In 2020 ben ik afgestudeerd als paraveterinair op het MBO Aeres in Barneveld. Hierna heb ik nog een andere studie gevolgd, maar deze uiteindelijk niet afgemaakt, omdat mijn passie toch bij dieren ligt. Sinds maart 2023 ben ik werkzaam op alle drie de locaties. Jullie kunnen mij 4 dagen per weer tegenkomen.
 
In mijn vrije tijd zeil ik graag, lees ik boeken en spreek ik af met vriendinnen. En niet te vergeten: knuffel ik graag met mijn kat Spikkel. 

Ik hoop jullie snel te zien op één van de locaties!
image000181
image00035 1

Anne-Lynn

Paraveterinair medewerker

Hallo allemaal, mijn naam is Anne-Lynn. In 2022 ben ik afgestudeerd als Paraveterinair aan het Yuverta College te Houten. Ik ben als stagiair begonnen bij Dierenkliniek Oostgaarde en nu werk ik hier naast mijn HBO studie.

In mijn vrije tijd ben ik veel bij onze 5 paarden die op de boerderij staan van mijn opa. De kleine witte pony is Olly. Hij is mijn eerste pony die we ondertussen al 10 jaar hebben! Ons veulen Nash dat we vorig jaar hebben gekregen staat niet op de foto, maar lijkt erg veel op zijn moeder Balance, het donker bruine paard op de foto. De ander 2 paarden op de foto zijn Alie en Jamboree.

Ik vind het erg leuk om samen met de dierenarts de eigenaren en hun dieren te helpen. Hopelijk tot ziens bij Dierenkliniek Oostgaarde!

Nur

Paraveterinair medewerker

Hallo allemaal, mijn naam is Nur Mina. In 2020 ben ik afgestudeerd als paraveterinair in Gouda aan het Wellantcollege. Al van kleins af aan hou ik van alle diertjes die er maar bestaan. Ik heb een hele leuke en lieve husky thuis lopen, genaamd Pasa, die jullie hier boven op de foto kunnen zien. Misschien hebben jullie hem al een keer gezien of zelfs gehoord.

Ik ben op alle drie de locaties werkzaam. Ik ben vooral bezig met het verzorgen van opnamedieren, het assisteren bij operaties en spreekuren. Ook ben ik te vinden bij de balie voor de telefoontjes. Ik vind alle pootjes die bij ons door de deur binnen lopen fantastisch. Katten/honden die het minder leuk vinden bij ons, zijn meestal wel een uitdaging. Ik vind het dus ook leuk om dieren te helpen die niet altijd meewerken. Het proces meemaken, zien hoe zelfs de ‘’moeilijkste’’ katten/honden met net een beetje extra aandacht toch nog geholpen kunnen worden, vind ik persoonlijk heel mooi. Dit is ook de reden dat ik regelmatig inspring op het moment dat wij patiënten hebben die het dus best wel spannend vinden bij ons.

Foto volgt.